VIDEO/ Argita Malltezi sërish në protestë, nuk harron mesazhin në bluzën e saj me thirrjen ‘Lironi liderin e opozitës’_66433009284b3.jpeg

VIDEO/ Argita Malltezi sërish në protestë, nuk harron mesazhin në bluzën e saj me thirrjen ‘Lironi liderin e opozitës’

Mes protestuesve para bashkisë së Tiranës ishte dhe vajza e ish-kryeministrit Sali Berisha, Argita Malltezi.
Edhe këtë herë Malltezi mbante veshur bluzën me thirrjen: ‘Lironi liderin e opozitës’.
Kujtojmë se protesta e opozitës po mbahet para Bashkisë së Tiranës, në shenjë kundërshtie pas operacionit për dosjen ‘5D’ që çoi në arrestimin e disa zyrtarëve të këtij institucioni.

Burimi