VIDEO/ Çfarë mendojnë qytetarët për “miellin” mes bananeve? Mos humbisni përgjigjet epike pas eksperimentit të “Piranjave”

“Piranjat” në Abc të moderuar nga Arilena Ara dhe Florjan Binaj, kanë trajtuar këtë të diel një eksperiment social.

Ky eksperiment konsiston tek përdorimi i bananes, por jo i një bananeje dosido, por nga ato që vijnë në Shqipëri, shpesh me lëndë narkotike.

Agjenti ynë Altin Tufa, ka zbritur në sheshin “Skënderbej” dhe pyet qytetarët se çfarë mendojnë për banane sidomos kur ajo është e shoqëruar me “miell” dhe përgjigjet e qytetarëve janë nga më epiket.

/Taulant Halili/Abcnews.al/

Lexo me shume