Video- Kisha e Dukasit në Patos, shqetësim për banorët/ Kafka dhe eshtra njerëzish dalin në sipërfaqe

E braksitur prej vitesh, kisha e Dukasit në Patos mbetet shqetësim për banorët.

 

Jo vetëm eshtra, por në siperfaqe kanë dalë edhe kafka njerëzish. Banorët jashtë kamerave tregojnë se kanë parë edhe njerëz duke gërrmuar për të gjetur diçka, duke qenë se ambienti është i parrethuar.

 

Banorët thone se këtu luajnë edhe fëmijët, ndërsa këto eshtra përbëjnë rrezik.

 

Edhe pse janë ankuar shpesh, askush nuk ka vënë dorë.

 

Lexo me shume