VIDEO/ Laporta u vonua 15 minuta për drekën me Perez, duket se ai as nuk ishte me nxitim

Para El Clasico, drejtuesit e Barcelonës dhe Real Madridit ranë dakord për një drekë pune. Temat që do të diskutojnë Joan Laporta dhe Flornetino Perez, nëse zbulohen, me siguri do të zbulohen vetëm në ditët në vijim.

Për momentin, duam të tërheqim vëmendjen tuaj për një fakt interesant: Joan Laporta u vonua në takim për 15 minuta, që është shumë për negociatat e biznesit. Mes politikanëve gjesti cilësohet si provokues, pasi ndonjëherë vonesa përdoret si mjet psikologjik për të bërë presion ndaj bashkëbiseduesit.

Nëse e bëni bashkëbiseduesin të presë, atëherë e vendosni veten mbi të – negociatat nuk përfundojnë gjithmonë në mënyrë paqësore.

Kur Laporta u ngjit në restorant, ku tashmë e priste Perez, Joan buzëqeshi rastësisht dhe nuk nxitonte.

A u vonua qëllimisht Laporta

Lexo me shume