(VIDEO) Shikoni rreshtoren e ministrave dhe deputetëve para Ramës_663a5c7578521.jpeg

(VIDEO) Shikoni rreshtoren e ministrave dhe deputetëve para Ramës

Në momentin kur Edi Rama futet në mbledhje të gjithë çohen në këmbë. Ky është fakt edhe për deputetët dhe ministrat e kabinetit qeveritar.
Na takimin e sotëm me grupin parlamentar dhe ministrat, momenti që kemi fiksuar në vidon më poshtë, kur Edi Rama futet në mbledhje, tregon reagimin instiktiv të socialistëve përballë Ramës.
Me siguri pak prej tyre e dinin se ajo çuarje në këmbë do të ishte shtriqja e fundit që do të bënin për plot dy orët në vijim. Pas këtij momenti në videon më poshtë, deputetët dhe ministrat u detyruan të qëndronin për dy orë duke dëgjuar se si Rama tundte flamurin e luftës kundër korrupsionit. ©Lapsi.al 

Për të parë momentin kur një deputet e zë gjumi gjatë fjalës së Ramës, klikoni këtu. 

Burimi