Von der Leyen: BE do të mbështesë Ukrainën për aq kohë sa të jetë e nevojshme

Ursula von der Leyen ka thënë se Ukraina do të ketë mbështetjen e Europës për aq kohë sa do të jetë e nevojshme.

 “Ukraina ka nevojë për mbështetjen tonë dhe ne do ta ndihmojnë për sa kohë të jetë e nevojshme, duke filluar me nevojat për vitin e ardhshëm.

Ne diskutuam se si të plotësojmë nevojat në rritje të Ukrainës dhe caktuam ministrat e financave për të zhvilluar mekanizmin e duhur,” tha presidentja e Komisionit të BE-së, duke folur në Këshillin Europian në Bruksel.

/abcnews.al

Lexo me shume