Vr*sja e efektivit të FNSH-së në Fier, Balla thirrje autorit: Dorëzohu! Policia ta kapë 23-vjeçari një orë e më parë_6642eea1b7150.jpeg

Vr*sja e efektivit të FNSH-së në Fier, Balla thirrje autorit: Dorëzohu! Policia ta kapë 23-vjeçari një orë e më parë

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla i bën thirrje autorit të vrasjes të efektivit të FNSH-së Novruz Cenalia që të dorëzohet. Një apel pati dhe për policinë e shtetit që të arrestojë 23 vjeçarin Asllan Mernica një orë e më parë.
”Nxis policinë dhe drejtuesit e saj që të bëjnë gjithçka për arrestimin një orë e më parë të autorit.
E them shpesh që do të bëjmë gjithçka që në këtë vend të ngulitet mrië në mendjen e kujtdo që është e papranueshme të ngrsh dorën ndaj një punonjësi policie.
Nuk dua të hyj në interpretimin e informacioneve paraprake, ende nuk dihen arsyet.  Gjithsesi përgjegjësia e parë që bie mbi policinë është identifikimi menjëhershëm i autorëve. U bëj thirrje familjarëve dhe vetë personit mbi të cilin rëndojnë akuza që të dorëzohet”.

Burimi