Whatsapp del jashtë funksionit, përdoruesit nuk mund të dërgojnë apo marrin mesazhe

Aplikacioni Whasapp ka dalë jashtë funksioni. Mijëra përdorues kanë raportuar se kanë problem me dërgimin e mesazheve dhe marrjen e tyre.

Shërbimet e WhatsApp në pronësi të Meta thuhet se kanë pësuar ndërprerje të pjesshme.

Ndërsa nuk ka asnjë reagim nga WhatsApp.

Lexo me shume