Zgjedhjet vendore/ Meta pas takimit në selinë e PD: I kam propozuar një emër Berishës për Tiranën, është super-politikan!

Ilir Meta: Jemi një sintoi të plotë. Kryetar i ardhshëm i bashkisë, i opozitës së vërtetë dhe kryetari i ardhëm do të bëjë një spektakël të jashtëzakonshëm në pak muaj,.
Në si parti e Lirisë kemi kandidatë që premtojnë, do t’i përfshimë në primare të përbashkëta me PD dhe parti të tjera të opozitës. Kandidatët duhet të respektojnë njëri tjetrin, ndryshe do përjashtohen nga gara.

Nuk pasur asnjë diskutim për emrin që do jetë në Tiranë dhe kudo tjetër se ky është një proces që i takon primareve. Do të respektojmë kandidaturat.
I kam propozuar një emër për kryetar të bashkisë Tiranë dhe ai e mirëpriti. Çdo të hënë do të ketë Këshill Bashkiak për të dëgjuar qytetarët. Nëënë Liza do të të flasë aty, Do e shihni shumë shpejt.
Është super politikan.

Top ChannelLexo me shume