Zhdukni kollën e fortë dhe torturuese me këto përbërës

Njerëzit të cilët dëshirojnë të përdorin ilaçe natyrore për të trajtuar kollën e tyre duhet të hulumtojnë burimet dhe markat. Ata gjithashtu duhet të jenë të vetëdijshëm se disa barëra dhe suplemente mund të ndërhyjnë në ilaçe, të cilat mund të rezultojnë në efekte anësore të padëshiruara.

Nëse një kollë është e rëndë ose vazhdon për më shumë se disa javë, është e domosdoshme të kërkoni këshilla mjekësore.

Dymbëdhjetë ilaçe natyrore për kollën

Njerëzit përdorin një sërë mjetesh shërimi natyrale në përpjekje për të trajtuar një kollë të vazhdueshme si per shembull:

1. Çaj mjalti

2. Xhenxhefili

3. Lëngjet

4. Avulli

5. Rrënja e marshmallow

6. Gargarë me ujë të kripur

7. Bromelain

8. Trumza

Lexo me shume