Zisi: Në 17 tetor nis viti i ri akademik

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” të Vlorës, Roland Zisi në një deklaratë për mediat ka deklaruar ditën e sotme se viti akademik do të startojë normalisht në 17 tetor.

Ai tha se edhe nisja rrezikon për shkak të ndonjë greve të mundshme të pedagogëve, por deri më tani nuk ka asnjë kërkesë të tillë.

Ndërkohë Zisi ka folur dhe për degët e preferuara nga studentët dhe ato që rrezikojnë. Zisi tha se “Shëndeti Publik” mbetet dega me e preferuar, ndërsa mësuesia është më e rrezikuara.

Sa i përket akuzave për korrupsion tek pedagogët, Zisi tha se nëse vërtetohet diçka e tillë do të merren masa.

Lexo me shume